Dankort + VISA/Dankort ViaBill MobilePay Forbrugsforeningen MasterCard VISA VISA Electron Maestro PayPal American Express Discover E-Check

Ballerina Sko

En ballerina sko kan bruges til utallige formål, Sofie Schnoors ballerina sko er i en super god kvalitet , de fleste med læder og i mange fine designs. Se de populære indesko fra Sofie Schnoor. Vi har i shoppen, mange varianter af Sofie Schnoors indesko, som kan bruges i børnehaven, skolen, til gymnastik, på danseskolen eller som hjemmesko. Fra GEOX kan du få en lækker ballerina sko med samme åndbare effekt, som GEOX er kendt for og en GEOX ballerina, har meget gode gummisåler, der sagtens kan gøre det ud for en gummisko til piger.
Fra Kennedysko har vi fine billige ballerinasko til piger, kvaliteten er stadig god og mange af Kennedyskos ballerinasko har skind såler, så de sidder godt på den lille pigefod. Fra kennedysko har vi ballerinasko helt ned til str.20, og det er bare søde.
OBS! Hvis en ballerina skal sidde godt på foden, må den ikke være for stor, så det er en rigtig god idé, at gå en størrelse ned når der bestilles ballerina sko. Er du lidt i tvivl om størrelsen, så skriv endelig barnets fodlængde i bemærkning og bestil den størrelse du tror der passer, så måler vi efter og sender den helt rigtige afsted til dig.