Betingelser

Handelsbetingelser

 
Generelle oplysninger
Blinkesko.dk
Ingemann & Veng ApS
CVR-nr:  33504314
Yderholmen 3
2750 Ballerup
Telefon: 44 65 63 30
E-mail: Blinkesko@Blinkesko.dk
Virksomheden er etableret i 2011 af Elsebeth Ingemann.

 

OBS !

HVIS DU GERNE VIL BYTTE EN SKO, SÅ BESTIL IGEN OG OPLYS DET ORDRE NUMMER DET VEDRØRER, SÅ VEDLÆGGER VI EN GRATIS RETURLABEL I PAKKEN SÅ DU KAN SENDE DEN FØRSTE BESTILLING RETUR. VIL DU IKKE BYTTE TIL EN ANDEN SKO; SÅ ER RETUREN FOR EGEN REGNING.

 
Betalingsbetingelser
Betalingsmetode vælges i forbindelse med din bestilling. Hos Blinkesko.dk kan du bestille og betale dine varer online via:

Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Forbrugsforeningen, JCB og American Express

Der betales ikke kortgebyr hos ballerinas.dkVed betaling med Paypal er der dog et gebyr på 4% af totalbeløbet.

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko.
Beløbet bliver først trukket fra din konto, når varen er sendt. Der kan ikke trækkes et beløb større end det, du selv har godkendt, da du gennemførte købet.
 
Alle priser er opgivet i DKK og er inkl. moms.
Alle priser opdateres løbende.
Alle aftaler med Blinkesko.dk indgås på dansk.
Alle aftaler med Blinkesko.dk skal indgås af personer over 18 år.

Bankoverførsel
Du overfører straks efter, at handlen er afsluttet. Varen sendes, så snart overførslen er registreret på kontoen.

Bankoplysninger
Bank: Danske Bank
Reg. nr. 3138 konto: 10848733
OBS: Vær opmærksom på, at du ved bankoverførsel ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.

Afhentning:
Varer kan afhentes på Yderholmen 3, 2750 Ballerup og betales kontant eller med Dankort.
 

Levering
Hos Blinkesko.dk leverer vi i Danmark på en af følgende måder

Forsendelse

Vælg forsendelse: (Denmark)

Vi sender på alle hverdage fra vores lager. Ordrer modtaget på hverdage inden kl. 15:00 afsendes samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 15:00 afsendes på den førstkommende hverdag.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato, er du velkommen til at skrive det under "kommentarer", så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at få dem frem til ønskede dato.


Levering til udlandet

Vi sender også pakker til udlandet. Kontakt os venligst for priser.

Til lande uden for EU, dvs Norge, Island, Schweiz, Færøerne, Grønland og USA opkræves IKKE moms, men man skal forvente at betale told af varen for at få den udleveret af de lokale toldmyndigheder.                

 
Fortrydelsesret


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Blinkesko.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter, at du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved telefon 44 65 63 30 eller e-mail: Blinkesko@Blinkesko.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse vilkår (eller find den her)
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Når du returnerer varen, beder vi dig blot vedlægge en kort beskrivelse af årsag til returnering samt fakturanummer.
Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi bestræber os på dagligt at behandle alle de varer, vi har modtaget retur. Du skal derfor forvente at modtage dine penge retur på dit kort i løbet af 1-3 dage efter, vi har modtaget dine varer retur på vores lager.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager ikke pakker sendt til os pr. efterkrav, ej heller pakker sendt som "modtager betaler" hos et pakkefirma.

Returvarer bedes sendt til følgende adresse:

Blinkesko.dk
Ingemann & Veng ApS
Yderholmen 3
2750 Ballerup
 
Reklamation

DER ER INGEN GARANTI PÅ BLINKET I SKOEN, vi sender dem med garanti for at de blinker og det skal de selvfølgelig også gøre ved modtagelsen. Tages skoen i brug og blinket ophører i den ene eller begge sko er der ingen garanti udover 14 dage fra modtagelsen.


OBS! Lysene er drevet af en enhed med et ikke udskiftelige batteri, så lyset vil ikke længere arbejde, når batteriet naturligt går flad. Du bliver her gjort opmærksom på denne omstændighed, så det kan ikke betragtes som en defekt i skoen at lyset/blinket har en kortere levetid. Blinkesko og blinkesandalers blinkeeffekt kan ikke tåle vand præcist som andre elektroniske effekter og er derfor ikke omfattet af nogen garanti, vinterstøvler fra GEOX og KangaROOS er vandtætte og er fremstillet så blinket ikke skulle tage skade, reglerne for blinket er dog stadig det samme, som ovennævnte.


Vi åbner og gennemgår alle varer, inden vi sender dem afsted.  Skulle det alligevel ske, at skoen kommer frem med fejl, forsøger vi at løse problemerne så hurtigt som muligt, så du som kunde ikke står uden ballerinas til dit barn!
Når du handler på Blinkesko.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder fra du har opdaget manglen, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
For at lette reklamationsbehandlingen kan du på forhånd kontakte os pr. mail på Blinkesko@Blinkesko.dk og, hvis muligt, vedhæfte et billede af reklamationen (ikke et krav). Du må også meget gerne angive et telefonnummer, som vi kan kontakte dig på for at aftale en løsning på din reklamation. Du vil under alle omstændigheder blive kontaktet af os pr. mail eller telefon, når vi har modtaget din reklamation, så vi kan aftale, hvordan vi løser den.

Varen skal sendes til:
Blinkesko.dk
Ingemann & Veng ApS
Yderholmen 3
2750 Ballerup

Når du returnerer varen, bedes du sammen med pakken vedlægge en kort beskrivelse af fejlen samt angive fakturanummer.
 
Klageadgang  
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til
Blinkesko.dk
Ingemann & Veng ApS
Yderholmen 3
2750 Ballerup
Tlf 44656330
mail: blinkesko@blinkesko.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 
Persondatapolitik
 
For at du kan indgå en aftale om køb af varer hos Ballerinas.dk, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
Vi benytter kun de registrerede oplysninger i forbindelse med levering af de bestilte varer. Personoplysningerne registreres hos Ingemann & Veng ApS og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes, med mindre der fortsat er et aktivt kundeforhold.
Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Det er kun betroede medarbejdere hos Ballerinas.dk der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos Ballerinas.dk er indehaver Elsebeth Ingemann.
 
Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger i krypteret form.
 
Oplysninger afgivet til Ballerinas.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme data.

Din ret til indsigt og indsigelse
Som registreret kunde hos Blinkesko.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven. Ønsker du at gøre indsigelser eller blot at få indsigt i de registrerede oplysninger, bedes du kontakte os på Blinkesko@blinkesko.dk. Din henvendelse vil herefter blive besvaret hurtigst muligt.
 
Data til statistik formål
I forbindelse med optimering af vores shop, benytter vi os af logstatistik, der bl.a. indsamler oplysninger om antal besøg, hvor besøgene kommer fra og lignende. I den forbindelse lagres der ingen informationer om din person, men data benyttes udelukkende til statistisk formål.
 
Cookies
En cookie er betegnelsen for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.
 
Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx et indtastet brugernavn i forbindelse med login eller adresseoplysninger. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes fra din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste cookies bruges til, er at genkende din pc.
 
Hos Blinkesko.dk anvender vi cookies for at gøre shoppen mere brugervenlig for vores kunder.
 
Da cookies lagres på din egen pc, kan du til hver en tid selv slette dem via din browser. Via Internet Explorer 8.x kan du slette en cookie ved at gå ind under ”Funktioner” og menupunktet ”Internetindstillinger” og vælg ”Slet cookies”.