Om os

 

For ikke særlig længe siden var jeg sammen med Josefine på jagt for at finde en indesko til børnehaven og tænkte, at den kunne kombineres med en dansesko, så vi kunne slå to fluer med et smæk.
Den lokale skobutik i centeret havde flere fine glittersko, der kunne anvendes til begge formål, men ....

Pludselig gik Josefine meget målrettet hen til en hylde, tog fat i en sko og kylede den ned i gulvet  - DEN BLINKEDE! "Det skal være den!", sagde hun beslutsomt og det var endda, selvom der stod en Disney prinsessesko lige ved siden af og så fantastisk flot ud.

Vi købte Blinkeskoen!

Første gang til dans med de nye sko stod Josefine, som altid, meget genert og ventede på sin danselærer, men denne gang fik hun øje på sig selv i spejlvæggen, hvilket fik hende til at stå og trampe, så skoene blinkede. En Blinkesko var faktisk lidt sejere til disco/hiphop-holdet.
 

Denne oplevelse glæder jo moderen (undertegnede), som er noget bekymret for den generte Josefine på 5 år, der snart skal begynde i skole - og jeg tænker, at når Josefine er så bevidst om sit valg, så mangler vi i den grad et stort herligt tilbud til alle de andre børn, der også drømmer om et par Blinkesko.

- så værsgo, det kommer lige fra hjertet!

Kærlig hilsen
Elsebeth Ingemann
     
 

Virksomhedens adresse:

Blinkesko.dk
Ingemann & Veng ApS
Yderholmen 3
2750 Ballerup

Telefon: 44 65 63 30

E-mail: 
Blinkesko@Blinkesko.dk

CVR-nr:  33504314

Virksomheden er etableret i 2011
af Elsebeth Ingemann.

Bank: Danske Bank
Reg. nr. 3138 konto: 10848733